CV-ketel onderhoud in Amsterdam

Bespaar tot 40%

Hoogste kwaliteit

Snelle service

Cv-ketelspecialist Amsterdam

Met een monteur van De Vries Verwarming werkt jouw cv-ketel als een zonnetje. Of het nou gaat om installatie, reparatie of onderhoud van je verwarmingssysteem, onze vakmannen uit Amsterdam staan in korte tijd voor jou klaar. Wij beschikken over een landelijk netwerk, zodat er altijd een monteur in de buurt is van Amsterdam. Daarnaast bieden wij uitstekende service tegen scherpe prijzen.
Bij De Vries Verwarming kun je terecht voor:

Een cv-ketel kan niet wachten

"De cv-ketel is het kloppende hart in een huis. Met name in de winter. Als deze kapot is moet er snel iemand komen. Daarom leggen wij jouw vraag neer bij meerdere installateurs in je regio. Dat vergroot de kans op snelle hulp aan huis!"

Recente projecten van onze expert in de regio van Amsterdam

monteur

Monteur in Assendelft

leidingwerk

Monteur in Badhoevedorp

verwarming

Monteur in Bergen

gereedschap

Monteur in Beverwijk

Storing cv-ketel

Heb je last van een tikkend geluid in je verwarmingssysteem? Lukt het niet om de verwarming te ontluchten? Of heb je moeite met het bijvullen van de waterdruk van je cv-ketel? Ook dan is het mogelijk om de hulp in te schakelen van onze monteurs uit Amsterdam. Te lang wachten met het bijvullen van je ketel kan het toestel beschadigen. Dus heb je hulp nodig of zijn er onduidelijkheden? Wacht niet totdat je cv-ketel een storing aangeeft, of uiteindelijk helemaal niet meer werkt.

Periodiek cv-ketelonderhoud in Amsterdam

Onze monteurs uit Amsterdam lossen niet alleen graag incidentele storingen voor je op, ook kun jij naast nodige reparatie op ze rekenen voor het periodieke onderhoud aan jouw cv-ketel. Periodiek onderhoud is niet alleen noodzakelijk, maar ook wettelijk verplicht met het oog op veiligheid. Zelfs bij nieuwe ketels. Je toestel staat dag en nacht aan om jou te voorzien van warmte, hierdoor slijt het toestel ook sneller. Daarnaast merk je niet gelijk altijd iets van de slijtage, wat koolmonoxidevergiftiging als gevolg kan hebben. Maak er daarom vaste prik van om eens per vier jaar jouw verwarmingssysteem te laten controleren door een monteur uit Amsterdam.

Werkzaamheden periodiek onderhoud

Het is wettelijk verplicht om eens in de vier jaar periodiek onderhoud uit te laten voeren op je cv-ketel. Maar het is ook mogelijk om onze experts uit Amsterdam bijvoorbeeld eens in de twee jaar de volgende onderdelen grondig te laten checken:

 • Huidige staat onderdelen cv-ketel

Onze monteurs uit Amsterdam kijken de onderdelen van je verwarmingssysteem grondig na of alles nog naar behoren werkt om zo schade en andere toekomstige problemen te voorkomen. Versleten onderdelen worden gelijk vervangen. Ook wordt de cv-ketel grondig schoongemaakt.

 • Waterdruk

Voor een ideale werking van je toestel is het belangrijk dat de waterdruk altijd tussen de 1,5 en 2 bar staat. Heb je problemen om de waterdruk op het juiste aantal bar te krijgen? Geef dit dan aan bij de expert van De Vries Verwarming. Hij legt je graag uit welke handelingen er nodig zijn om de waterdruk bij te vullen. Het is gebruikelijk om de ketel eens per jaar bij te vullen. Daalt het aantal bar te snel? Geef dit dan aan bij de monteur. Het kan zijn dat er ergens een lek zit. Ook dit lossen zij gelijk voor je op.

 • Metingen rookgasafvoer

Voor jouw veiligheid meet de monteur bijvoorbeeld de CO2 in jouw woning in Amsterdam om ernstige gevolgen als koolmonoxidevergiftiging te voorkomen.

Onderhoudscontract Amsterdam

Naast de periodieke controle zitten er nog meer voordelen aan het afsluiten van een onderhoudscontract bij De Vries Verwarming:

 • Snel hulp in Amsterdam

Door ons landelijke netwerk is er altijd iemand in de buurt van Amsterdam. Zo kunnen wij een storing aan je cv-ketel snel oplossen.

 • Geen extra kosten

Bij een onderhoudscontract betaal je geen extra kosten na reparatie, denk hierbij aan voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidsloon.

 • Contract tekenen op elk moment

Het is mogelijk om op elk gewenst moment een onderhoudscontract af te sluiten bij De Vries Verwarming. Is er net een storing opgelost door een van onze vakmannen ui Amsterdam of heb je net periodiek onderhoud gehad aan je verwarmingssysteem? Dan is het mogelijk om alsnog een onderhoudscontract af te sluiten.

Vervangen cv-ketel Amsterdam

Een cv-ketel gaat gemiddeld tien tot vijftien jaar mee, daarna is het tijd om je verwarmingssysteem te vervangen. Hierdoor bespaar je een paar honderd euro per jaar op je stookkosten, de cv-ketel is makkelijker in gebruik en vriendelijker voor het milieu en heeft minder vaak of geen reparatie en onderhoud nodig.

Kopen of leasen

Bij het vervangen van je toestel kan je kiezen voor het kopen of leasen van een cv-ketel. Wanneer je een nieuwe toestel koopt mag je zelf bepalen voor welke cv-ketel je kiest, betaal je het bedrag in één keer en ben jij gelijk de eigenaar van het toestel. Vergeet dan niet zelf een onderhoudscontract af te sluiten voor onderhoud van één van onze experts in Amsterdam. Kies je voor leasen? Dan betaal je een maandelijks bedrag gedurende een periode van vijf, tien of twaalf jaar. Na deze periode is de ketel afbetaald en ben jij de eigenaar.

Reparatie

Is je cv-ketel nog maar een paar jaar oud, maar werkt het toestel niet helemaal optimaal? Of krijg je de waterdruk niet meer bijgevuld? Onze specialisten uit Amsterdam helpen je graag, zodat het toestel binnen mum van tijd weer werkt zoals het hoort.

Voorkom noodzakelijke reparatie

Voorkom noodzakelijke reparatie door onze monteurs in Amsterdam door ook zelf goed voor je ketel te zorgen door middel van de volgende tips voor onderhoud:

 • Waterdruk

Houd de waterdruk van je cv-ketel altijd tussen de 1,5 en 2 bar

 • Waakvlam

Controleer (indien van toepassing) of de waakvlam van de cv-ketel nog brandt.

 • Ontluchten

Ontlucht minstens eens per jaar de radiatoren, om te voorkomen dat lucht zich ophoopt in de leidingen.

 • Resetten cv-ketel

Geeft de ketel een storing aan? Controleer dan eerst de cv-ketel op bovenstaande punten en reset vervolgens de ketel. Dit doe je door de resetknop ingedrukt te houden, of haal de stekker uit het stopcontact en sluit het toestel daarna weer aan. Waar je deze knop kunt vinden, staat ook aangegeven in de gebruikershandleiding van de cv-ketel. Controleer ook altijd of de stekker goed in het stopcontact zit. Het duurt enkele minuten voordat je verwarmingssysteem gereset is.

Waarom kiezen voor De Vries Verwarming?

Ben je op zoek naar een betrouwbare specialist voor de reparatie van jouw cv-ketel? In Amsterdam hebben wij genoeg specialisten die het toestel binnen korte tijd kunnen repareren. Maar ook voor advies over het onderhoud ben je bij hen aan het juiste adres. Wij vatten nog kort voor je samen waar De Vries Verwarming voor staat, zodat je weet waar je bij ons op kan rekenen:

 • Landelijk netwerk van experts in cv-ketels. Dus er is altijd een vakman in de buurt van Amsterdam
 • Wij bieden uitstekende werk tegen scherpe prijzen
 • Ons werk wordt alleen uitgevoerd door professionals uit Amsterdam
 • Vraag informatie aan voor meerdere diensten door middel van één formulier
 • Volledig vrijblijvend contact

Ik werd verliefd op een oude woning, maar wilde deze wel zo duurzaam mogelijk maken. Het plaatsen van een nieuwe cv-ketel heeft de woning aanzienlijk verbeterd. Door meerdere offertes aan te vragen kon ik tarieven met elkaar vergelijken.

Mevr. van Hagen, Zeist

Onze cv-ketel was versleten. Wij schrokken van het feit dat dit zo onveilig bleek voor onze gezondheid. Met de aanschaf van een nieuwe cv-ketel zijn we erg tevreden. We houden meer geld over. Tevens zijn we tevreden over het handelen van de vakman!

Dhr. Feenstra, Voorhout

Zelf dacht ik dat een HR-ketel de beste optie zou zijn. Toch is mij een VR-ketel geadviseerd aan de hand van mijn woning. Door me goed te laten adviseren door een professional ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste ketel heb laten plaatsen.

Dhr. Ulgersma, Boxtel

Wij leveren, plaatsen en repareren ook in: Buiksloot - Driemond - Durgerdam - Holysloot - Nieuwendam - 't Nopeind - Oud Osdorp - Ransdorp - Ruigoord - Schellingwoude - Het Schouw - Sloten - Sloterdijk - Zunderdorp

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Gemiddelde besparing op stookkosten
%
Algemene beoordeling

Relevante keurmerken

cv keurmerk