CV-ketel installatie

Een klus voor de expert!

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Installatie cv-ketel

De vakmannen van De Vries Verwarming regelen de installatie van een nieuwe cv-ketel graag voor je van A tot Z. Bij ons kun je terecht voor advies op maat. Wij geven je eerlijk advies over welk toestel het meest geschikt is, gebaseerd op jouw wensen. Daarnaast is het mogelijk om de installatie van de cv-ketel uit te laten voeren door één van onze erkende monteurs.

Deskundig advies

Je hebt keus uit verschillende soorten cv-ketels. Ga je liever voor een combi- of solo-ketel? Heb je veel of weinig warm water nodig? Heb je een hoog of laag gasgebruik? Welke mogelijkheden zijn er om de cv-ketel te plaatsen? Is er bijvoorbeeld wel of geen plek voor de afvoer? Aan de hand van onze uitgebreide vragenlijst geven wij jou graag een deskundig advies op maat.

Installatie nieuwe cv-ketel

Om te voorkomen dat de cv-ketel verkeerd wordt aangesloten, raden wij altijd aan om de installatie uit te laten voeren door een vakman. Heb je geen vaste installateur? Dan is het ook mogelijk om dit via ons te regelen. Nadat je een definitieve keuze hebt gemaakt, installeren onze monteurs van De Vries Verwarming de cv-ketel voor je. Dit gaat volgens afspraak. De complete installatie duurt ongeveer een ochtend of een middag, afhankelijk van de cv-ketel en de omgeving. Zijn er nog onduidelijkheden over het gebruik van je nieuwe cv-ketel? Onze monteur geeft dan gelijk antwoord op al je vragen.

Voorbereiding installatie cv-ketel

Om de installatie van de nieuwe cv-ketel zo soepel mogelijk te laten verlopen, zijn er ook enkele dingen die je alvast zelf voor kunt bereiden. Houd er altijd rekening mee dat op het moment van de installatie het gas en water wordt afgesloten en je hier dus een ochtend of middag geen gebruik van kunt maken. Maak van tevoren de ruimte waar de nieuwe ketel komt te hangen schoon en vrij. Hangen er bijvoorbeeld planken? Haal deze dan leeg en haal de planken weg. Betreft de installatie een grotere klus en moeten er naast een nieuwe cv-ketel ook radiatoren, leidingen en doorvoer worden aangelegd? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de duur van de installatie en wat je eventueel zelf nog kan doen ter voorbereiding.

Waarom kiezen voor installatie via De Vries Verwarming?

Je nieuwe cv-ketel laten installeren door één van onze monteurs heeft verschillende voordelen. Wij hebben een landelijk netwerk van monteurs, zo is er altijd een monteur bij jou in de buurt om je te helpen met de installatie van je nieuwe cv-ketel. Deze monteurs zijn stuk voor stuk erkende professionals. Wij hanteren scherpe prijzen. Heb je meerdere vragen? Of wil je graag meerdere offertes aanvragen? Het is dan niet nodig om hier verschillende formulieren voor in te vullen. Wij verstrekken meerdere offertes door middel van één aanvraag.

Neem contact op

Wil je graag meer informatie over advies op maat? Of wil je graag een afspraak maken voor het uitzoeken van een nieuwe ketel? Neem dan contact met ons op.

cv-ketel monteur

1. Neem contact op
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

leasen of kopen

CV kopen of leasen

Gemiddeld gaat een cv-ketel tien tot vijftien jaar mee. Daarna raden wij aan om deze te vervangen voor een jonger model. Het is ook mogelijk om je huidige cv-ketel binnen deze periode te vervangen voor een efficiënter...
Meer lezen

cv-ketel onderhoud

CV Onderhoud

Voorkom dat je in de kou komt te zitten, laat daarom je cv-ketel regelmatig controleren. Goed onderhoud vermindert namelijk niet alleen problemen in de toekomst, maar verlengt ook de levensduur van je cv-ketel...
Meer lezen

cv-ketel reparatie

CV-ketel installatie

De vakmannen van De Vries Verwarming regelen de installatie van een nieuwe cv-ketel graag voor je van A tot Z. Bij ons kun je terecht voor advies op maat. Wij geven je eerlijk advies over welk toestel het meest geschikt is, gebaseerd op...
Meer lezen

cv-ketel installatie

CV Reparatie

’s Ochtends ontspannen wakker worden onder een warme douche kan een zeer waardevol onderdeel zijn van je ochtendritueel. Of binnenkomen in een warm kantoor. Vermijd dat warm in koud verandert door ook zelf goed...
Meer lezen

Ik had lange tijd het idee dat mijn verwarming half werk verrichtte. Toen een monteur van een bedrijf uit de buurt hiernaar keek, bleek dat mijn cv-ketel niet goed onderhouden was. Nu heb ik een contract afgesloten en nooit meer last van koude ruimten.

Mevr. Ulgersma, Reuver

 

Toen mijn energiekosten hoger bleken te zijn dan verwacht, nam ik contact op met een monteur. Het probleem bleek roest in mijn cv-ketel te zijn. Nu zorg ik ervoor dat mijn verwarmingsketel goed onderhouden wordt door een monteur!

Dhr. Opmans, Kampen

Het onderhoud aan onze CV ketel laat ik graag doen door iemand die er verstand van heeft. Zo ben ik terecht gekomen bij De Vries Verwarming. Zij brachten mij in contact met een aannemer die tegen een scherpe prijs het onderhoud kon verrichten. 

Mevr. Feenstra, Breukelen

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Gemiddelde besparing op stookkosten
%
Algemene beoordeling

Relevante keurmerken

cv keurmerk