CV-ketel kopen of leasen

Bespaar op je verwarmingskosten!

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

CV-ketel kopen of leasen

Gemiddeld gaat een cv-ketel tien tot vijftien jaar mee. Daarna raden wij aan om deze te vervangen voor een jonger model. Het is ook mogelijk om je huidige cv-ketel binnen deze periode te vervangen voor een efficiënter exemplaar of over te stappen van leasen naar kopen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via De Vries Verwarming.

Voordeel kopen of leasen nieuwe cv-ketel

Het kopen of leasen van een nieuwe cv-ketel neemt een paar voordelen met zich mee: je kunt tot een paar honderd euro per jaar besparen op je stookkosten, de ketel is makkelijker in gebruik en vriendelijker voor het milieu en heeft minder vaak storing. Bij ons kun je terecht voor een cv-ketel afgestemd op jouw voorkeuren en wensen. Daarnaast maken wij het plaatje graag compleet door deze ook bij je thuis of op kantoor te installeren.

Leasen cv-ketel

Een cv-ketel leasen; het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Bij het leasen van een cv-ketel betaal je een vast bedrag over een bepaalde periode en ben je verzekerd van service, zoals het periodiek onderhoud. Na deze periode is het toestel afbetaald en van jou. Vooraf wordt samen met onze adviseurs gekeken welke ketel het beste bij jou past, niet alleen in gebruik maar ook in het financiële plaatje.

De grootste verschillen

Of je nu gaat voor het kopen van een nieuwe cv-ketel of juist het leasen, in deze keuze ben jij helemaal vrij. Voor het gemak zetten wij de grootste verschillen tussen deze leasen en kopen voor je op een rijtje:

  • Kosten

Bij het kopen van een cv-ketel betaal je het bedrag in één keer. Wanneer je gaat leasen, betaal je maandelijks een bedrag verspreid over een periode van vijf, tien of twaalf jaar.

  • Onderhoud

Wanneer je een ketel koopt, bepaal je zelf welke installateur (periodiek) onderhoud uitvoert. Bij leasen is al voor je bepaald welk installatiebedrijf dit gaat doen.

  • Keuze toestel

Je hebt niet altijd de vrije hand in de keuze voor het type verwarmingssysteem wanneer je gaat leasen. Dit verschilt per installateur. Wanneer je een cv-ketel koopt, bepaal jij helemaal zelf welk toestel in jouw woning komt.

  • Servicecontract
cv-ketel monteur

1. Neem contact op
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Een onderhoudscontract is niet inbegrepen bij het kopen van een nieuwe ketel. Voorkom dat je bij een storing een hoge factuur krijgt met arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten en sluit gelijk een onderhoudscontract af. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen over welk contract het meest geschikt is voor jouw cv-ketel. Bij het leasen zit een onderhoudscontract bij de maandelijkse prijs inbegrepen.

  • Afkopen bij verhuizing

Besluit je om een cv-ketel te kopen? Dan ben jij gelijk de eigenaar. Ga je verhuizen, ben je in het bezit van een lease-ketel en is de leaseperiode nog niet voorbij? Dan zijn er twee opties. Je kunt de cv-ketel in één keer afkopen, zodat je alsnog gelijk de eigenaar wordt. Of de nieuwe bewoner neemt het leasen van je over. Houd er rekening mee dat het ook kan voorkomen dat de nieuwe bewoner het leasecontract niet van je over wil nemen. In dat geval kun je contact met ons opnemen voor meer informatie.

Meer informatie kopen of leasen cv-ketel

Wil je graag meer informatie over kopen of leasen van een cv-ketel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

leasen of kopen

CV kopen of leasen

Gemiddeld gaat een cv-ketel tien tot vijftien jaar mee. Daarna raden wij aan om deze te vervangen voor een jonger model. Het is ook mogelijk om je huidige cv-ketel binnen deze periode te vervangen voor een efficiënter...
Meer lezen

cv-ketel onderhoud

CV Onderhoud

Voorkom dat je in de kou komt te zitten, laat daarom je cv-ketel regelmatig controleren. Goed onderhoud vermindert namelijk niet alleen problemen in de toekomst, maar verlengt ook de levensduur van je cv-ketel...
Meer lezen

cv-ketel reparatie

CV-ketel installatie

De vakmannen van De Vries Verwarming regelen de installatie van een nieuwe cv-ketel graag voor je van A tot Z. Bij ons kun je terecht voor advies op maat. Wij geven je eerlijk advies over welk toestel het meest geschikt is, gebaseerd op...
Meer lezen

cv-ketel installatie

CV Reparatie

’s Ochtends ontspannen wakker worden onder een warme douche kan een zeer waardevol onderdeel zijn van je ochtendritueel. Of binnenkomen in een warm kantoor. Vermijd dat warm in koud verandert door ook zelf goed...
Meer lezen

Ik had lange tijd het idee dat mijn verwarming half werk verrichtte. Toen een monteur van een bedrijf uit de buurt hiernaar keek, bleek dat mijn cv-ketel niet goed onderhouden was. Nu heb ik een contract afgesloten en nooit meer last van koude ruimten.

Mevr. van Klaveren, Assen

 

Toen mijn energiekosten hoger bleken te zijn dan verwacht, nam ik contact op met een monteur. Het probleem bleek roest in mijn cv-ketel te zijn. Nu zorg ik ervoor dat mijn verwarmingsketel goed onderhouden wordt door een monteur!

Dhr. Feenstra, Goes

Het onderhoud aan onze CV ketel laat ik graag doen door iemand die er verstand van heeft. Zo ben ik terecht gekomen bij De Vries Verwarming. Zij brachten mij in contact met een aannemer die tegen een scherpe prijs het onderhoud kon verrichten. 

Mevr. Ulgersma, Heiloo

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Gemiddelde besparing op stookkosten
%
Algemene beoordeling

Relevante keurmerken

cv keurmerk