CV-ketel reparatie

Voor elke storing of reparatie

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Reparatie cv-ketel

’s Ochtends ontspannen wakker worden onder een warme douche kan een zeer waardevol onderdeel zijn van je ochtendritueel. Of binnenkomen in een warm kantoor. Vermijd dat warm in koud verandert door ook zelf goed voor je cv-ketel te zorgen.

Tips om noodzakelijke reparatie te voorkomen

Storingen en reparaties aan je cv-ketel voorkom je door te zorgen dat de waterdruk altijd tussen de 1,5 en 2 bar blijft, regelmatig de radiatoren te ontluchten en de waakvlam te controleren. Geeft de ketel een storing aan? Controleer dan eerst de cv-ketel op bovenstaande punten en reset vervolgens de ketel. Dit doe je door de resetknop ingedrukt te houden, of haal de stekker even uit het stopcontact en sluit de ketel daarna weer aan. Waar je deze knop kunt vinden, staat ook aangegeven in de gebruikershandleiding van de ketel. Controleer ook altijd of de stekker goed in het stopcontact zit. Het duurt enkele minuten voordat het toestel volledig gereset is.

Wanneer storing melden?

Het komt wel eens voor dat er pas een monteur ingeschakeld wordt voor reparatie wanneer de cv-ketel niet meer werkt, of er wordt gewacht tot het volgende periodieke onderhoud. Dit is zeker niet de bedoeling. Te lang wachten met het melden van een bepaalde storing kan nadelige gevolgen hebben voor je cv-ketel. Je kan en mag ook contact met ons opnemen voor een reparatie wanneer bijvoorbeeld de waterdruk constant bijgevuld moet worden, de cv-ketel in herhaalstoring valt of wanneer je een lekkage vermoedt.

Directe reparatie

Werkt de cv-ketel hierna nog niet naar behoren? Of wil je liever gelijk reparatie door één van onze vakmannen regelen? Neem gerust contact met ons op. Onze monteurs staan voor je klaar. Vergeet niet, indien de cv-ketel deze aangeeft, de storing te noteren voordat je contact met ons opneemt en door te geven wat voor toestel je hebt. Hoe meer informatie wij hebben, des te sneller kunnen wij het probleem oplossen. Zo zit jij er binnen mum van tijd weer ontspannen en warmpjes bij, thuis of in je bedrijf.

Reparatie cv-ketel zonder onderhoudscontract

Heb je geen onderhoudscontract bij CVNL, maar wil je wel graag dat wij je helpen met de reparatie van je cv-ketel in jouw huis of bedrijf? Neem ook dan gerust contact met ons op. Is de reparatie naar volle tevredenheid verlopen? Dan is het ook mogelijk om alsnog een contract af te sluiten. Zo kan je altijd op ons rekenen voor reparatie en periodiek onderhoud

Waarom reparatie via De Vries Verwarming?

Zorgen dat jouw cv-ketel optimaal naar volle tevredenheid werkt is onze prioriteit. Daarnaast beschikt De Vries Verwarming over een landelijk netwerk van monteurs. Zo is er altijd een erkende monteur bij jou in de buurt beschikbaar voor reparatie. Wij bieden uitstekende service tegen scherpe prijzen. Een dag is door je dagelijkse bezigheden vaak al kort genoeg, daarom is het bij ons niet nodig om voor elke offerte een apart formulier in te vullen. Vul het contactformulier in en ontvang automatisch meerdere offertes van monteurs bij jou in de buurt. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk en volledig vrijblijvend contact met jou op met informatie over reparatie of antwoord op al je andere vragen over je cv-ketel.

cv-ketel monteur

1. Neem contact op
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

leasen of kopen

CV kopen of leasen

Gemiddeld gaat een cv-ketel tien tot vijftien jaar mee. Daarna raden wij aan om deze te vervangen voor een jonger model. Het is ook mogelijk om je huidige cv-ketel binnen deze periode te vervangen voor een efficiënter...
Meer lezen

cv-ketel onderhoud

CV Onderhoud

Voorkom dat je in de kou komt te zitten, laat daarom je cv-ketel regelmatig controleren. Goed onderhoud vermindert namelijk niet alleen problemen in de toekomst, maar verlengt ook de levensduur van je cv-ketel...
Meer lezen

cv-ketel reparatie

CV-ketel installatie

De vakmannen van De Vries Verwarming regelen de installatie van een nieuwe cv-ketel graag voor je van A tot Z. Bij ons kun je terecht voor advies op maat. Wij geven je eerlijk advies over welk toestel het meest geschikt is, gebaseerd op...
Meer lezen

cv-ketel installatie

CV Reparatie

’s Ochtends ontspannen wakker worden onder een warme douche kan een zeer waardevol onderdeel zijn van je ochtendritueel. Of binnenkomen in een warm kantoor. Vermijd dat warm in koud verandert door ook zelf goed...
Meer lezen

Ik had lange tijd het idee dat mijn verwarming half werk verrichtte. Toen een monteur van een bedrijf uit de buurt hiernaar keek, bleek dat mijn cv-ketel niet goed onderhouden was. Nu heb ik een contract afgesloten en nooit meer last van koude ruimten.

Mevr. Opmans, Houten

 

Toen mijn energiekosten hoger bleken te zijn dan verwacht, nam ik contact op met een monteur. Het probleem bleek roest in mijn cv-ketel te zijn. Nu zorg ik ervoor dat mijn verwarmingsketel goed onderhouden wordt door een monteur!

Dhr. van Hagen, Horst

Het onderhoud aan onze CV ketel laat ik graag doen door iemand die er verstand van heeft. Zo ben ik terecht gekomen bij De Vries Verwarming. Zij brachten mij in contact met een aannemer die tegen een scherpe prijs het onderhoud kon verrichten. 

Mevr. Dubois, Drunen

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Gemiddelde besparing op stookkosten
%
Algemene beoordeling

Relevante keurmerken

cv keurmerk