CV-ketel reparatie in Pijnacker

Bespaar tot 40%

Hoogste kwaliteit

Snelle service

Alles voor je cv-ketel in Pijnacker

Vertoont jouw cv-ketel al een tijdje kuren? Dan is het tijd voor reparatie door onze vakmannen uit Pijnacker. Maar ook wanneer het toestel toe is aan vervanging, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vakmannen in Pijnacker gaan samen met jou op zoek naar het juist toestel, verzorgen de installatie en verzekeren jou van goed onderhoud van je nieuwe cv-ketel. Vergeet dan niet gelijk een contract af te sluiten voor periodiek onderhoud.

Vakkundige reparatie

Lekkage, een raar geluid, of problemen met de temperatuur van de verwarming het kan allemaal voorkomen. Soms lukt het door middel van informatie via internet om zelf de storing te verhelpen. Vaak is dit maar een tijdelijke oplossing. Schakel daarom op tijd een van onze monteurs uit Pijnacker in voor vakkundige reparatie van de cv-ketel. Zo bespaar je uiteindelijk een hoop kosten en ben je verzekerd van een prima werkend verwarmingssysteem.

Een cv-ketel kan niet wachten

"De cv-ketel is het kloppende hart in een huis. Met name in de winter. Als deze kapot is moet er snel iemand komen. Daarom leggen wij jouw vraag neer bij meerdere installateurs in je regio. Dat vergroot de kans op snelle hulp aan huis!"

Recente projecten van onze expert in de regio van Pijnacker

gereedschap

Monteur in Rhoon

verwarming

Monteur in Ridderkerk

leidingwerk

Monteur in Rijnsburg

monteur

Monteur in Rijswijk

Voordelen nieuwe cv-ketel

Houd er altijd rekening mee dat een cv-ketel na tien tot vijftien jaar toe is aan vervanging. Het kan ook voorkomen dat je ketel voor die periode al een tijd dezelfde mankementen vertoont, waardoor het uiteindelijk voordeliger is om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Met een nieuwe cv-ketel bespaar je namelijk al tot een paar honderd euro per jaar op je stookkosten en op kosten die voortkomen uit onderhoud. Daarnaast is een nieuwe toestel gebruiksvriendelijker door de nieuwe technologieën.

Advies van onze specialisten uit Pijnacker

Een nieuwe cv-ketel aanschaffen voor jouw woning in Pijnacker betekent niet gelijk dat je deze moet kopen. Wellicht is leasen wel een veel betere optie. Onze specialisten helpen je graag om de juiste keuze te maken en leggen je alle keuzes voor tijdens een adviesgesprek. Daarnaast maken onze experts graag het plaatje compleet door het nieuwe toestel ook te installeren bij jouw thuis of op kantoor in Pijnacker.

Leasen of kopen cv-ketel in Pijnacker

Bij het leasen van een cv-ketel betaal je een vast bedrag over een bepaalde periode en ben je verzekerd van service, zoals het periodiek onderhoud. Na deze periode is het toestel afbetaald en van jou. Besluit je om een nieuwe cv-ketel te kopen? Dan betaal je het bedrag in één keer. Vooraf wordt samen met onze adviseurs van De Vries Verwarming in Pijnacker gekeken welke ketel het beste bij jou past. Hierbij houden wij niet alleen rekening met het gebruik, maar ook het financiële plaatje.

Verschil kopen en leasen cv-ketel

Voor het gemak zetten wij de grootste verschillen tussen leasen en kopen voor je op een rijtje:

  • Onderhoud

Besluit je om een nieuwe cv-ketel te kopen? Vergeet dan niet ook gelijk op zoek te gaan naar een passend onderhoudscontract. Het kan voorkomen dat jouw toestel na een tijdje in storing valt. Dan is het minder prettig als je daarna ook nog een hoge factuur krijgt met voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidsloon. De Vries Verwarming adviseert je graag over de mogelijkheden rondom de soorten onderhoudscontracten in Pijnacker. Lease je een cv-ketel? Dan is het onderhoud al voor je geregeld bij een specialist in Pijnacker.

  • Keuzevrijheid

Bij de koop van een cv-ketel beslis jij welk toestel jij laat installeren in jouw woning in Pijnacker. Wanneer je kiest voor een leasetoestel is dit, net als het onderhoud, niet altijd vanzelfsprekend.

  • Maandelijkse kosten

Koop je een nieuw toestel? Dan betaal je het bedrag ook in één keer. Bij het leasen van een ketel is dit financiële plaatje anders. Daar betaal je over een periode van vijf, tien of twaalf jaar een maandelijks bedrag.

  • Houd rekening met leaseperiode

Na deze periode van vijf, tien of twaalf jaar is de cv-ketel jouw eigendom. Maar het kan ook voorkomen dat er onverwachte dingen gebeuren rondom jouw woning in Pijnacker. Misschien besluit je wel om te gaan verhuizen, terwijl de leaseperiode nog niet afgelopen is. Dan kun je de keuze maken om het toestel in één keer af te kopen, of je vraagt of de nieuwe bewoner jouw leasecontract over te nemen.

Installatie nieuwe cv-ketel in Pijnacker

Voorkom dat de cv-ketel verkeerd wordt aangesloten en laat de installatie uitvoeren door één van onze vakmannen in Pijnacker en omstreken. Heb je geen vaste installateur in de regio van Pijnacker? Dan is het ook mogelijk om dit via ons te regelen.

Voorbereiden installatie van jouw nieuwe verwarmingssysteem

De complete installatie van een nieuwe cv-ketel neemt ongeveer een dagdeel in beslag. Hier geven wij jou alvast wat tips om de installatie van jouw nieuwe cv-ketel zo soepel mogelijk te laten verlopen:

  • Even geen gas en water

Op het moment van de installatie wordt het gas en water afgesloten. Houd er dus rekening mee dat er een paar uur geen gebruik kan worden gemaakt van bijvoorbeeld de douche. Je kunt ter voorbereiding alvast een paar flessen water apart zetten voor de zekerheid.

  • Maak ruimte

Maak van tevoren de ruimte waar de nieuwe ketel komt te hangen schoon en vrij. Hiermee bespaar je heel wat tijd voor jezelf en de monteur. Hangen er bijvoorbeeld planken in de betreffende ruimte? Haal deze dan leeg en haal de planken weg.

Zijn er na de installatie nog onduidelijkheden over het gebruik van je nieuwe cv-ketel? Onze monteur van De Vries Verwarming uit Pijnacker geeft dan gelijk antwoord op al je vragen.
Gaat het om een grotere klus en moeten er naast een nieuwe cv-ketel ook radiatoren, leidingen en doorvoer worden aangelegd? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de duur van de installatie en wat je eventueel zelf nog kan doen ter voorbereiding.

Onderhoudscontract

Vergeet niet na de installatie van je nieuwe cv-ketel een onderhoudscontract af te sluiten, zodat ongemakken snel opgelost kunnen worden door onze vakmensen in Pijnacker en omstreken. Ook bij een nieuw toestel wordt aangeraden om gelijk in de eerste jaren periodiek onderhoud uit te laten voeren om zo verzekerd te zijn van een lange levensduur van je verwarmingssysteem. Daarnaast is het wettelijk verplicht om eens per vier jaar je cv-ketel na te laten kijken. Heb je toch last van een storing? Door ons grote netwerk is er altijd een monteur in de buurt van Pijnacker, zodat jij snel geholpen wordt.

Periodiek onderhoud

Onze erkende monteurs in Pijnacker verzorgen graag het periodiek onderhoud van jouw verwarmingssysteem. Tijdens dit onderhoud voeren onze vakmensen uit Pijnacker en omstreken de volgende werkzaamheden uit:

  • Controle goede en veilige werking van cv-ketel, radiatoren en warm tapwater
  • Schoonmaken onderdelen cv-ketel
  • Vervangen van (versleten) onderdelen
  • Advies over het gebruik van de cv-ketel en andere zaken, zoals het ontluchten van de radiatoren en bijvullen waterdruk

Kies voor onze experts uit Pijnacker

De Vries Verwarming heeft een landelijk netwerk van monteurs, zo is er altijd een erkende vakman in Pijnacker of in de buurt van Pijnacker voor de reparatie van jouw cv-ketel. Daarnaast voorzien onze specialisten je graag van advies wanneer het tijd is voor een nieuw toestel. Laat ons weten wat al je specifieke wensen en eisen zijn via het contactformulier.

Ik werd verliefd op een oude woning, maar wilde deze wel zo duurzaam mogelijk maken. Het plaatsen van een nieuwe cv-ketel heeft de woning aanzienlijk verbeterd. Door meerdere offertes aan te vragen kon ik tarieven met elkaar vergelijken.

Mevr. Adriaansen, Staphorst

Onze cv-ketel was versleten. Wij schrokken van het feit dat dit zo onveilig bleek voor onze gezondheid. Met de aanschaf van een nieuwe cv-ketel zijn we erg tevreden. We houden meer geld over. Tevens zijn we tevreden over het handelen van de vakman!

Dhr. Vis, Kerkrade

Zelf dacht ik dat een HR-ketel de beste optie zou zijn. Toch is mij een VR-ketel geadviseerd aan de hand van mijn woning. Door me goed te laten adviseren door een professional ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste ketel heb laten plaatsen.

Dhr. Feenstra, Schoonhoven

Wij leveren, plaatsen en repareren ook in: Delfgauw - Pijnacker - Gooland - Katwijkerlaan - Noukoop - Oude Leede - Vlieland

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Gemiddelde besparing op stookkosten
%
Algemene beoordeling

Relevante keurmerken

cv keurmerk